Are Hembre

”Da jeg var ni år og sang i en begravelse, så jeg hvor mye sang og musikk kan bety for mennesket. Der og da bestemte jeg meg!”
 

- Som ni-åring bestemte Are seg for å bli sanger. Å formidle ord og følelser til ettertanke, å lage gode opplevelser og spre glede. Det er det sang dreier seg om.

Are Hembre er født i 1992 og er i dag bosatt utenfor Trondheim. Are startet tidlig sin sangkarriere og har i dag sunget på utallige oppsetninger, konserter og andre arrangementer siden.

Karrieren så langt har gitt Are åtte ulike priser og utmerkelser. Disse har han fått både for musikalske prestasjoner, men også for å ha gjort seg bemerket på andre arenaer. Blant annet fikk han i 2012 gründerprisen «Señor Lyng» for sin gründervirksomhet og sitt engasjement.
 

I samarbeid med  Royal Music Production setter de årlig opp store produksjoner- og det som har blitt Ares hjertebarn er konserten i den nedlagte kobbergruva på Løkken Verk i Trøndelag.
 

- Gammelgruva er arbeidets og slitets katedral og framstår som Norges mest enestående konsertarena der den åpner seg to kilometer inn i det mørke og tunge berget. Denne konserten ble første gang avholdt i 2009, og da med Are i en alder av 16år.
 

Igjennom ett år gjør Are Hembre rundt 140 opptredener i Norge og flere andre land.

Trond Hustad

Er opprinnelig fra Steinkjer, men bor i dag i Trondheim. Trond har klassisk klaverutdannelse ved musikkkonservatoriet NTNU og deretter over 25 år bak seg som frilansmusiker, arrangør og komponist. Rundt 20 år av disse har han delvis vært på turne i inn- og utland med rockebandet Stage Dolls.

Trond har også jobbet med bl.a. Tore Johansen, Stephen B. Hansen og Erik W. Jacobsen, To tenorer og en té, Cantus, Tre Små Kinesere, Åshild Mundal, Mari Haugen Smistad og Travellin Strawberries.

Hustad har lang erfaring med teater hvor han har gjort et titalls produksjoner på Trøndelag Teater. (bla. Bør Børson, Les Miserables, Spelmann på taket.) samt også et langt engasjement med spelet Lady Arbuthnot –Fruen på Elverhøy (Sunndalsøra.)

- SAMARBEIDET -

 

Are Hembre og Trond Hustad har i mange år hatt ett tett samarbeid. I tillegg til å være Ares faste pianist, er han også musikalsk produsent og orkesterleder for alle prosjekter Are produserer. 

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle